KLINTEBJERG GALLERI art-creative.dk

HOME UDSTILLERNE OM GALLERIET LEJE GALLERIET KUNSTGRUPPEN SKREVET OM ART-CLUB GAMMELT & NYT COBBER CRYSTAL KUNSTKURSER KUNSTTERAPI KONTAKT/CV CITATER
  KURSER  
 
JEG LOVER INTET OG GIR'  INGEN GARANTI
- men med udgangspunkt i mine egne oplevelser med at benytte kunstterapi som inspirationskilde til at udføre mine kreative arbejder, ved jeg at gevinsten kan blive en fantastisk befriende kreativitet. En kreativitet der kan udmønte sig i en lige så berigende kunst - sidegevinsten bliver en bedre forståelse af sig selv og sin situation.

Store ord, men det var faktisk hvad jeg selv fik - og stadig får fordi kunstterapien altid indgår som en vigtig del af mit kunstneriske arbejde.
En vigtig del som jeg hermed tilbyder at give videre med denne undervisning og dette kursus. 

Teknik kan alle i princippet lære, blot ved at læse i en bog og så øve sig. Det er også helt fint og det er en del af processen. Men faktisk er det den mindste del af at være udøvende kunstner. At finde sin måde at udtrykke sig på - finde sin stil ud fra den person man er - ja, det er der det virkelige arbejde ligger med at blive en vedkommende nutidig kunstner.

TILMELDING - INTRODUKTIONSTIME
Fordi dette kursus og denne undervisning er tilrettelagt således at hver deltager modtager individuel undervisning, er det muligt at blive tilmeldt hvornår det skulle være - og ligeledes at stoppe igen. Det er ikke noget problem - hver deltager følger sin egen rytme.

Derfor kan interesserede altid få et uforpligtende og gratis introduktionstime hvor der gives en individuel orientering.

Send en E-mail til: klintebjerggalleri@gmail.com - eller ring på telefon -  65 90 66 48 - 22 72 26 99 for at høre nærmere. 

HVEM ER DU?  -  HVEM KAN DELTAGE?
Kurset henvender sig til alle der har lyst til at arbejde med kunst. Både for dig med ambitioner og for dig der blot har brug for at slappe af i et par timer med at være kreativ.

Måske har du deltaget på forskellige kunstkurser - fx på dagskoler, aftenskoler, sommerhøjskoler og lignende - eller blot selv "altid" tegnet og malet.
Men det er absolut ingen betingelse for at deltage på kunstkurset.
Selv helt nybegyndere kan starte her, idet undervisningen med max fem deltagere, bliver individuel og med udgangspunkt i den enkelte.

Som kursusleder og underviser skal jeg allerede nu gøre opmærksom på at jeg kun er hjælper - du bestemmer selv dit kreative udtryk og sætter selv dine grænser.

UNDERVISER
John Bonnesen Wolff gennemførte i 1992 Den Fri Kunstskole og senere Den Ny Kunstskoles treårige kunstuddannelse i Odense.
Blev i 1995 uddannet som Exam. Kunstterapeut ved Institut For Kunstterapi, Ulriksholm Slot.
Gennem flere år har John Bonnesen Wolff udstillet og solgt fra div. gallerier, kunstforeninger, gruppe og separatudstillinger.
Desuden underviser og afholder John Bonnesen Wolff kurser hvor kunst og kunstterapi indgår i en større sammenhæng.
Fra 2002 til 2007 har John Bonnesen Wolff været medansvarlig og arrangør af KUNSTMESSEN i Odense Crongress Center. I sin tid Danmarks første og største kunstmesse. Er nu arrangør af KUNSTMESSEN i Geværfabrikken i Otterup.
Åbnede i 2008 sit eget galleri i Klintebjerg: Klintebjerg Galleri.

TILBUD OG BETINGELSER
Dette kursus lægger stor vægt på deltagerens egen personlige ønsker og derfor vælger deltagerne også selv hvornår et kursus starter og hvornår det er på tide at gå videre i sit liv og med sin kunst.

Ingen mødepligt - intet medlemskab - kursusgebyr betales kun for fremmødte timer.

Deltagerne medbringer selv de nødvendige materialer.

Da der arbejdes kreativt med midler der kan plette og ødelægge tøjet, er det derfor hensigtsmæssigt og vælge tøj der er beregnet til formålet.

HVAD KOSTER DET?
En hold bestå af mindst fire- og max fem deltagere.

Gratis introduktionstime - derefter kr. 70,- /time for individuel undervisning.
To deltagere kr.110/time - Tre deltagere kr.250/time - Fire deltagere kr.300/time - Max fem deltagere kr.350/time.

Der betales ved fremmøde.
Eventuel forudbetaling kan overføres til bank eller medbringes ved den næste kursusdag.

Til bank:
                      Kontonummer: 2375 687 742 8344
BEMÆRK: - I rubrikken for meddelelse til modtager skrives: "kursus og dit navn"

 Med venlig hilsen 
Billedkunstner & Kunstterapeut  
Bonnesen Wolff

 


CV - John Bonnesen Wolff
 

 

 

Triss Giggen - min båd
Medlemskaber og aktiviteter
Alt det jeg er medlem af og er aktiv med.
Foreninger - Bestyrelser - Klubber -  Kunst aktiviteter - Udgivelser - Kurser - Undervisning m.m.

KLIK HER
art-creative - video

Jeg fremstiller video for mange af mine aktiviteter m.m. - Her et lille udvalg af nogle af dem.
Klintebjerg Baadeleje
Udlejning af jolle med motor og kajakker fra galleriet.
4Wolff-familieportal

Klintebjerg Galler er "Bike Friend" station. Se mere KLIK HER

PeakCounter